duminică, 30 noiembrie 2008

Amenajare interioara-casa stil modern


„Vreau ceva diferit, original! Vreau ceva ce nu vezi in toate casele!” – de cate ori nu gandim asa dar sfarsim prin a locui in apartamente, case care arata ca ... toate celelalte. 

asta se intampla pentru ca toti cumparam mobila si decoratiuni din acelasi locuri, folosim aceleasi branduri arhicunoscute.
Un look original tine, da, si de exprimarea reusita a unei fatete a personalitatii dar si de abordarea unor metode inedite. De exemplu, o pictura murala, conceputa special pentru casa dumneavoastra o sa fie, inevitabil unica. E putin probabil ca o alta persoana sa-si comande fix acelasi lucru, pentru aceeasi incapere. De altfel si artistii – daca au putina libertate – prefera sa faca altceva de fiecare data.
Apartamentul din imagini a fost inviorat intr-un mod remarcabil de pictura plina de vitalitate si energie din living si decoratiile cu forme geometrice din hol. Pentru asta, proprietarul a apelat la Alina Bancila, o tanara artista foarte talentata. Avand o libertate totala, ea s-a inspirat din stilul de viata alert al proprietarului. Lucrarea in sine a costat mai putin decat v-ati astepta.
Rezultatul: o pictura de efect, care-ti atrage privirile si-ti ramane in memorie, un hol decorat original cu bucati de oglinzi si linii drepte, o locuinta care paseste clar in afara umbrei banalului."
citat  http://www.casamea.ro/casa/prezentari-case/case-din-romania/design-original-cu-bani-putini-1150





































































































































































































































Niciun comentariu: